Ny BokSPAning!

Nu vill jag passa på att helt oförblommerat puffa för en ny BokSPAning!
Jag citerar direkt ur inbjudan:

”Tema: Livet

24-25 november 2012 på AlftaQuren

Tänk att få en hel helg för sig själv med bara läsning och avkoppling!

Eftersom intresset var stort och helgen i oktober blev fullbokad direkt så erbjuder vi – biblioteken i Ovanåkers kommun, i samarbete med AlftaQuren, Länsbibliotek Gävleborg-Uppsala, Helins bokhandel & enbokcirkelföralla – ännu ett tillfälle att åka på BokSPAning i Alfta, Hälsingland.

Vi möts på AlftaQuren, som är ett multihus för hälsa och njutning. Där umgås vi, läser, pratar böcker, äter gott, läser, pratar böcker…

Karin Berg, som driver sajten Enbokcirkelföralla håller i ett boksamtal utifrån boken Berg har inga rötter av Manne Fagerlind samt om böcker med temat livet. Boken skickas till alla deltagare efter anmälan.

Antalet platser är begränsat till 16 deltagare eftersom vi tror att det blir mysigare och lättare att prata vid måltiderna osv. om vi inte är för många.

Bokning

Priset för en bokSPAningshelg på AlftaQuren är 1195 kr/person i dubbelrum. Enkelrumstillägg 200 kr/person. Vill man bo i dubbelrum, men inte har någon med sig, så försöker vi ordna det genom att para ihop dig med en ny kompis!

I priset ingår: Boende på AlftaQuren, morgonyoga, afternoon tea, 2-rätters middag, frukostbuffé, två luncher, ChokladQur och liten smoothie, samt en goodie bag fylld av läsning och annat njutbart!

Bokningen är bindande och betalning sker genom faktura med betalningsvillkor 10 dagar och gäller från bokningsdagen. AlftaQuren tar emot bokningar från och med klockan 9.00 fredagen 19 oktober på tfn: 0271-58000 eller info@alftaquren.se

OBS! Ev. specialkost och allergier meddelas vid bokningen.

Massage eller SPA-behandlingar måste förbokas senast 15/11. För mer info, kontakta AlftaQuren.

Frågor angående boende besvaras av Sofie Jonsäll, sofie.jonsall@alftaquren.se tfn 0271-58000 och frågor angående programmet och dess innehåll besvaras av Anette Helgesson anette.helgesson@ovanaker.se tfn 0271-571 55

Program:

Lördagen den 24 november

12.00 Vi hälsas välkomna och får en visning av Alfta Quren.

12.30 Lunch

Lästid

15.30 Afternoon tea & bokmingel med bokbyte. Deltagarna tar med sig en pocketbok som ni gärna vill att någon annan ska läsa. Berätta gärna varför och vad den handlar om, så byter vi pocketböcker & boktips med varandra. Även boklotteri och möjlighet att köpa böcker från Helins bokhandel för ”bokSPAningspris”.

17.00 Högläsning för den som vill. Karin från enbokcirkelföralla läser högt ur en novell från Novellix.

Tid för läsning, promenad eller behandling.

19.30 Middag & mingel

Söndagen den 25 november

8.30 Prova på morgonyoga

9.00 Frukost

10.30 Boksamtal med Karin Berg utifrån boken Berg har inga rötter av Manne Fagerlind samt om böcker med temat livet. Deltagarna får gärna tipsa om varsin bok om livet.

12.00 Lunch

13.30 Avslutningsfika med Chokladqur och liten smoothie samt utdelning av Goodies!

Arrangörer: Ovanåkers kommun/Biblioteket, AlftaQuren, Länsbibliotek Gävleborg-Uppsala, Helins bokhandel & enbokcirkelföralla.”

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s