Biblioteksstyrelsen visar musklerna

I inlägget ”Bibliotek 2.o og bibliotek.dk hittar jag bla följande:

”Workshop

Den 18. juni 2007 afholdes en workshop om anvendelse af sociale teknologier med deltagelse af det biblioteksfaglige udvalg om bibliotek.dk, indbudte biblioteksrepræsentanter og teknikere fra systemleverandører. Formålet er at drøfte, hvilke 2.0 tiltag der er relevante og i forlængelse heraf at få et overblik over, hvilke idéer der kunne gøre nytte på bibliotek.dk (som ikke er på udviklingsplan 2007).”

”Blogs

Det er besluttet at igangsætte to blogs på bibliotek.dk:

– En blog til slutbrugere, hvor formålet er, at brugerne får en mere direkte og moderne måde at kommunikere med os (DBC og Biblioteksstyrelsen) og med hinanden på. —

– En blog til bibliotekspersonale, hvor formålet dels er det samme som bibliotek.dk-info bruges til i dag, og dels at fungere som debatforum mellem biblioteksfolk om bibliotek.dk-anliggender.

-Det er besluttet at etablere disse to blogs fra omkring 1. juli 2007 og foreløbig året ud med en evaluering i oktober/november.”

”Samarbejde med LibraryThing For at tilgodese ønsket om, at brugerne kan bidrage med egne data, arbejdes der nu med at etablere et samarbejde med LibraryThing —

Samarbejdet vil omfatte to hovedaktiviteter: I LibraryThing bliver bibliotek.dk en valgbar database, og der kommer links fra poster i bibliotek.dk til samme post i LibraryThing.”

Peter Alsbjer satte mig på spåret via detta inlägg på sin blogg [Omv]/LiteIT.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s